
PÅSK
Påskmiddag På Hotel Slottsvillan
Kom och fira påsk med oss!
Fredag den 18 April: serverar vi vår vanliga á la carte middag med en speciell amuse boche.
Boka bord mellan 17-20 (öppet till 23)
Klick här för vår á la carte meny
Lördag den 19 April: Påsk brunch
Varm rätt + dessert bord 325kr
Meny:
Egg Benedict med lax
Croque monsior
Pinsa med sotad avokado och rökt creme fraiche
Steak sandwich
12.00-15.00 ( sista boknings tiden 14.30)
Lördag den 19 April: Middag
Ala carte 17.00
Vanliga menyn
Påsk meny vid förbokning
Förrätt: Västerbotten paj med rökt creme fraiche, stenbitsrom
Varmrätt:
Torsk, dashi hollandaise, soja inlagd äggula, sparris och pakchoi
Dessert:
Påsk "tårta" byggd i glas
625 kr per person
(Barn under 12 år 195 kr,
barn under 5 år 95 kr)
Boka:
036142090
Menyn
Lördag den 19 April: Påsk brunch
Varm rätt + dessert bord 325kr
Meny:
Egg Benedict med lax
Croque monsior
Pinsa med sotad avokado och rökt creme fraiche
Steak sandwich
12.00-15.00 ( sista boknings tiden 14.30)
Lördag den 19 April: Middag
Ala carte 17.00
Vanliga menyn
Påsk meny vid förbokning
Förrätt: Västerbotten paj med rökt creme fraiche, stenbitsrom
Varmrätt:
Torsk, dashi hollandaise, soja inlagd äggula, sparris och pakchoi
Dessert:
Påsk "tårta" byggd i glas
Boka:
036142090
