top of page
tulip3.jpg

PÅSK

Påskmiddag På Hotel Slottsvillan

Kom och fira påsk med oss!

 

Fredag den 18 April: serverar vi vår vanliga á la carte middag med en speciell amuse boche.

Boka bord mellan 17-20 (öppet till 23)

Klick här för vår á la carte meny

Lördag den 19 April: Påsk brunch 

Varm rätt + dessert bord 325kr

Meny:

Egg Benedict med lax

Croque monsior 

Pinsa med sotad avokado och rökt creme fraiche 

Steak sandwich 

12.00-15.00 ( sista boknings tiden 14.30)

Lördag den 19 April: Middag

Ala carte 17.00

Vanliga menyn

Påsk meny vid förbokning 

Förrätt: Västerbotten paj med rökt creme fraiche, stenbitsrom 

 

Varmrätt: 

Torsk, dashi hollandaise, soja inlagd äggula, sparris och pakchoi 

 

Dessert: 

Påsk "tårta" byggd i glas

625 kr per person

(Barn under 12 år 195 kr,

barn under 5 år 95 kr) 

Boka:

event@slottsvillan.se

036142090

Menyn

Lördag den 19 April: Påsk brunch 

Varm rätt + dessert bord 325kr

Meny:

Egg Benedict med lax

Croque monsior 

Pinsa med sotad avokado och rökt creme fraiche 

Steak sandwich 

12.00-15.00 ( sista boknings tiden 14.30)

Lördag den 19 April: Middag

Ala carte 17.00

Vanliga menyn

Påsk meny vid förbokning 

Förrätt: Västerbotten paj med rökt creme fraiche, stenbitsrom 

 

Varmrätt: 

Torsk, dashi hollandaise, soja inlagd äggula, sparris och pakchoi 

 

Dessert: 

Påsk "tårta" byggd i glas

Boka:

event@slottsvillan.se

036142090

tulip3.jpg

MIDDAG

bottom of page